100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI BALENO Stationwagen 1.6 i 16V 4x4 99PK
Bouwjaar 08.1996 - 05.2002

Wiellagers SUZUKI BALENO Stationwagen 1.6 i 16V 4x4

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw SUZUKI BALENO Stationwagen 1.6 i 16V 4x4

Losse schalen zijn conisch en in 2 delen. Een defect lager heeft speling of maakt geluid. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren en nieuwe rubberdelen.

Wiellagers kopen SUZUKI BALENO Stationwagen

Wiellagers en wielnaven met of zonder abs sensoren hebben wij altijd op voorraad ook voor onderstaande types Men hoeft niets meer te persen en kan het wiel demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, en zo de nieuwe wielnaaf erop zetten. Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. Hier zijn tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen. Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen.

Wiellagers op uw auto

De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en aan het wiel van het voertuig. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SUZUKI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest.