100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI BALENO Stationwagen 1.3 16V 86PK
Bouwjaar 03.1997 - 05.2002

Wiellagers SUZUKI BALENO Stationwagen 1.3 16V

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUZUKI BALENO Stationwagen 1.3 16V

Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Bij montage altijd op de buitenste ring persen. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Lucas, Jurid, Textar, Pagid, Bosch, ATE, TRW, Rofren, ABS, Brembo en Bendix Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Wiellagers op uw auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LANCIA RemschijvenPLYMOUTH RemslangenOLDSMOBILE Wiellagers. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Let op of het geluid harder of zachter wordt.

Perslagers voor uw SUZUKI BALENO Stationwagen

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Wielnaven kunnen simpel over de as geschoven worden. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op.