100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI BALENO Hatchback 1.6 i 16V 98PK
Bouwjaar 07.1995 - 05.2002

Wiellagers SUZUKI BALENO Hatchback 1.6 i 16V

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUZUKI BALENO Hatchback 1.6 i 16V

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website.

Wiellagers op uw auto

Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. De meeste hedendaagse wiellagers zijn geseald. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme en nieuwe rubberdelen. Er zijn een paar dingen die je moet weten bij het aankopen van wiellagers.

Perslagers voor uw SUZUKI BALENO Hatchback

Wiellager kits zijn meestal voor links en rechts, zodat u geen zorgen hoeft te maken over of het voor links of rechts is. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Bij gebrek aan smering kan een wiellager beschadigen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MINI RemschoenenGMC RemklauwenLOTUS ABS sensoren.