100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI BALENO Hatchback 1.6 i 16V 4x4 98PK
Bouwjaar 07.1995 - 05.2002

Wiellagers SUZUKI BALENO Hatchback 1.6 i 16V 4x4

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw SUZUKI BALENO Hatchback 1.6 i 16V 4x4

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Wiellagers op uw auto

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Dus het vervangen van wiellagers is een job die thuis door bekwame monteurs met de juiste hulpmiddelen kan worden gedaan, maar in de meeste gevallen is het beter over te laten aan de Pro's. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Elke SUZUKI BALENO Hatchback heeft een eigen VIN-nummer.

Wiellagers kopen SUZUKI

En tenslotte, raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een Wiellager geluid. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Losse schalen zijn conisch en in 2 delen. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.