100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI BALENO Hatchback 1.3 71PK
Bouwjaar 09.1996 - 05.2002

Wiellagers SUZUKI BALENO Hatchback 1.3

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LEXUS WielnavenLDV RemslangenINFINITI Wiellagers. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen.

Perslagers voor uw SUZUKI BALENO Hatchback 1.3

Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Elke SUZUKI BALENO Hatchback heeft een eigen VIN-nummer. Een ander ding om in gedachten te houden is, dat als je de optie van een Wiellager Kit of complete wielnaaf assemblage hebt, dat je niet automatisch moet gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat veel meer arbeid nodig zou zijn om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf, dus vraag een prijs aan uw monteur voor beide opties en welke het beste zal zijn voor u op de lange termijn ter vervanging van uw wiellagers.

Wiellagers kopen SUZUKI

De magneet kant testen met een ijzerdeel. Een defect lager heeft speling of maakt geluid. Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.