WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers SUZUKI BALENO Hatchback

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
09-1996 tot heden
52
71
Hatchback

Wiellagers op uw auto

Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Door de lagers draait het wiel geruisloos rond. Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen. Er zijn een paar dingen die je moet weten bij het aankopen van wiellagers.

Wiellagers kopen SUZUKI BALENO Hatchback

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUZUKI past. En tenslotte, raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een Wiellager geluid. Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten. Demonteren is geen lastige klus.

Perslagers voor uw auto

Wiellagers en wielnaven met of zonder abs sensoren hebben wij altijd op voorraad ook voor onderstaande types Men hoeft niets meer te persen en kan het wiel demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, en zo de nieuwe wielnaaf erop zetten. Dus, paniek niet, maar ook, laat het niet maanden duren voordat je actie onderneemt! De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg.