100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI BALENO 1.8 GTX 121PK
Bouwjaar 03.1996 - 05.2002

Wiellagers SUZUKI BALENO 1.8 GTX

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf.

Perslagers voor uw SUZUKI BALENO 1.8 GTX

Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Goede wiellagers geven het juiste rijgedrag van uw auto. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Wiellagers kopen SUZUKI BALENO

Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto. Wij controleren altijd bij de SUZUKI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wanneer lagers beschadigd zijn en lawaai maken, is het moeilijk om een ​​diagnose te stellen omdat u het voertuig moet besturen om het geluid te reproduceren. Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij het wiellager kunt komen, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving. Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid.