100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI BALENO 1.6 i 16V 98PK
Bouwjaar 07.1995 - 05.2002

Wiellagers SUZUKI BALENO 1.6 i 16V

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw SUZUKI BALENO 1.6 i 16V

Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen.

Wiellagers kopen SUZUKI BALENO

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Een wiellager mag je niet horen. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Demonteren is geen lastige klus. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUZUKI.

Wiellagers op uw auto

Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Bovendien kan het verwijderen en vervangen van het lager zelf van de naaf alleen mogelijk zijn met een sterke pers. Dit is echt een baan voor mensen met ervaring. Let op of het geluid harder of zachter wordt. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.