100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI BALENO 1.6 i 16V 4x4 98PK
Bouwjaar 07.1995 - 05.2002

Wiellagers SUZUKI BALENO 1.6 i 16V 4x4

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Wiellagers worden vaak per as vervangen. Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Bovendien kan het verwijderen en vervangen van het lager zelf van de naaf alleen mogelijk zijn met een sterke pers. Wielnaven kunnen simpel over de as geschoven worden. Dit klinkt erg vergelijkbaar met een slechte wiellager.

Perslagers voor uw SUZUKI BALENO 1.6 i 16V 4x4

Demonteren is geen lastige klus. Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUZUKI BALENO komen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Je kunt bij ons betalen via {LIST}

Wiellagers kopen SUZUKI

Wielnaven en wiellagers met abs sensoren. Kijk dus ook naar je banden als je dit soort ruis hoort. Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid. Hier is de naaf 1 geheel met de schijf.