100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI ALTO Hatchback 0.8 39PK
Bouwjaar 01.1986 - 12.1988

Wiellagers SUZUKI ALTO Hatchback 0.8

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUZUKI ALTO Hatchback 0.8

Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat karakteristieke snorrende geluid, zullen ze waarschijnlijk een lange tijd nog meegaan. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers.

Perslagers voor uw SUZUKI ALTO Hatchback

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Veel voorkomende zijn de pers lagers, met en zonder ABS-ring. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

Wiellagers op uw auto

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Goede wiellagers geven het juiste rijgedrag van uw auto. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Een defect lager heeft speling of maakt geluid. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden.