100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI ALTO 1.0 68PK
Bouwjaar 01.2009 - tot heden

Wiellagers SUZUKI ALTO 1.0

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Zelfs als ze beginnen met het maken van dat karakteristieke snorrende geluid, zullen ze waarschijnlijk een lange tijd nog meegaan. Wielnaven en wiellagers met abs sensoren. Zelfs op dat, kan het zijn dat de gehele assemblage extra het verwarmen met een gas toorts vereist als het omhoog volledig heeft gegrepen. Wiellager fabrikanten in Europa voldoen aan de strenge wetgeving.

Perslagers voor uw SUZUKI ALTO 1.0

Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIMLER StuurkogelsFERRARI RemcilindersMASERATI Wielnaven.

Wiellagers kopen SUZUKI ALTO

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Wanneer lagers beschadigd zijn en lawaai maken, is het moeilijk om een ​​diagnose te stellen omdat u het voertuig moet besturen om het geluid te reproduceren.