100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI ALTO 1.0 53PK
Bouwjaar 09.1994 - 09.1998

Wiellagers SUZUKI ALTO 1.0

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUZUKI ALTO 1.0

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bendix, Brembo, TRW, ATE, Pagid, Zimmermann, Lucas, Jurid, Textar, ABS, Rofren en Bosch U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Wiellagers op uw auto

Demonteren is geen lastige klus. Als je echt wilt weten of je geluid een peilend geluid is en je de auto op een brug kunt krijgen, kun je een geïmproviseerde stethoscoop (eigenlijk een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren en te zoeken waar het vandaan komt. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd.

Perslagers voor uw SUZUKI ALTO

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEO RemtrommelsDAF RemslangenGMC Wielnaven. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUZUKI past. Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen. Een ander ding om in gedachten te houden is, dat als je de optie van een Wiellager Kit of complete wielnaaf assemblage hebt, dat je niet automatisch moet gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat veel meer arbeid nodig zou zijn om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf, dus vraag een prijs aan uw monteur voor beide opties en welke het beste zal zijn voor u op de lange termijn ter vervanging van uw wiellagers.