100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU XV 2.0 i AWD 156PK
Bouwjaar 04.2017 - tot heden

Wiellagers SUBARU XV 2.0 i AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Wiellagers op uw auto

Afdichtingen beschermen lagers tegen de elementen, water en vuil, en ze dichtten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd.

Perslagers voor uw SUBARU XV 2.0 i AWD

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SUBARU XV, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen. Demonteren is geen lastige klus. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Wiellagers kopen SUBARU

Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf. Een wiellager mag je niet horen. Wielnaven en wiellagers met abs sensoren. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn.