100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU XV 1.6 i AWD 114PK
Bouwjaar 08.2017 - tot heden

Wiellagers SUBARU XV 1.6 i AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Wiellagers kopen SUBARU XV 1.6 i AWD

Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Pers wiellagers moeten geperst worden. Goede wiellagers geven het juiste rijgedrag van uw auto. Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde. Een wiellager krijgt grote krachten te verduren.

Wiellagers op uw auto

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUBARU XV komen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Wanneer lagers beschadigd zijn en lawaai maken, is het moeilijk om een ​​diagnose te stellen omdat u het voertuig moet besturen om het geluid te reproduceren. Wanneer een zegel verbroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid maken.

Perslagers voor uw SUBARU

Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LOTUS StuurkogelsFERRARI RemcilindersCHEVROLET Remblokken. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.