100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU XV 2.0 D AWD 147PK
Bouwjaar 03.2012 - tot heden

Wiellagers SUBARU XV 2.0 D AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw SUBARU XV 2.0 D AWD

Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Wiellagers kopen SUBARU XV

Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Elke SUBARU heeft een eigen VIN-nummer. Rijd ongeveer 20 km/u over de weg en laat de auto langzaam heen en weer zwaaien, waarbij u het gewicht van het voertuig van de ene naar de andere kant verschuift.

Wiellagers op uw auto

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Dat gezegd te hebben, een terminale storing kan resulteren in een wiel vergrendeling op snelheid, die zou zeer gevaarlijk zijn en een lager, dat op de weg is naar buiten kan ook oververhit raken, het verzenden van ongewenste warmte in de naaf en remmen. Wiellagers worden vaak per as vervangen. Als je echt wilt weten of je geluid een peilend geluid is en je de auto op een brug kunt krijgen, kun je een geïmproviseerde stethoscoop (eigenlijk een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren en te zoeken waar het vandaan komt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: TOYOTA HandremkabelsJAGUAR DraagarmenSUZUKI Remcilinders.