100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU XV 2.0 D AWD 109PK
Bouwjaar 03.2012 - tot heden

Wiellagers SUBARU XV 2.0 D AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Perslagers voor uw SUBARU XV 2.0 D AWD

De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en aan het wiel van het voertuig. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SAAB SpoorstangBEDFORD WiellagersVW VOLKSWAGEN Stabilisatorstangen. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Als de hele naaf moet worden vervangen dan is het een ander verhaal, als minder gespecialiseerde tools nodig zijn en het wordt een meer eenvoudige DIY taak.

Wiellagers kopen SUBARU XV

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid. Elke SUBARU heeft een eigen VIN-nummer. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel.