100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU XV 2.0 BiFuel AWD 150PK
Bouwjaar 03.2012 - tot heden

Wiellagers SUBARU XV 2.0 BiFuel AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUBARU XV 2.0 BiFuel AWD

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Wiellagers op uw auto

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUBARU XV. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur.

Perslagers voor uw SUBARU

Rijd ongeveer 20 km/u over de weg en laat de auto langzaam heen en weer zwaaien, waarbij u het gewicht van het voertuig van de ene naar de andere kant verschuift. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brakemax Pers wiellagers moeten geperst worden. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof.