100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU XV 1.6 i AWD 114PK
Bouwjaar 03.2012 - tot heden

Wiellagers SUBARU XV 1.6 i AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUBARU XV 1.6 i AWD

Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDA RemtrommelsIVECO RemcilindersBEDFORD Fuseekogels. Dat gezegd te hebben, een terminale storing kan resulteren in een wiel vergrendeling op snelheid, die zou zeer gevaarlijk zijn en een lager, dat op de weg is naar buiten kan ook oververhit raken, het verzenden van ongewenste warmte in de naaf en remmen. Zelfs op dat, kan het zijn dat de gehele assemblage extra het verwarmen met een gas toorts vereist als het omhoog volledig heeft gegrepen. Dit is echt een baan voor mensen met ervaring.

Perslagers voor uw SUBARU XV

Hier zijn tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen. Een ander ding om in gedachten te houden is, dat als je de optie van een Wiellager Kit of complete wielnaaf assemblage hebt, dat je niet automatisch moet gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat veel meer arbeid nodig zou zijn om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf, dus vraag een prijs aan uw monteur voor beide opties en welke het beste zal zijn voor u op de lange termijn ter vervanging van uw wiellagers. Een defect lager heeft speling of maakt geluid. Wij controleren altijd bij de SUBARU dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Wiellagers op uw auto

Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Veel voorkomende zijn de pers lagers, met en zonder ABS-ring. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. De centrale moer borgt de naaf of lagers. Een wiellager krijgt grote krachten te verduren.