100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU XV 1.6 BiFuel AWD 114PK
Bouwjaar 03.2012 - tot heden

Wiellagers SUBARU XV 1.6 BiFuel AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Bij de aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN nummer bij de hand heeft. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Bij sommige auto’s, met name uit de Volkswagen Audi groep, kunnen er meerdere types opzitten in verband met de PR codes. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Het is minder werk om de hele naaf en lager als een geheel te vervangen.

Perslagers voor uw SUBARU XV 1.6 BiFuel AWD

Hier zijn tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen. Wij controleren altijd bij de SUBARU XV dealer of de onderdelen passen op uw auto. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen.

Wiellagers kopen SUBARU

Wiellagers worden bij de apk keuring getest. Er zijn een paar dingen die je moet weten bij het aankopen van wiellagers. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en aan het wiel van het voertuig.