100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU XT Coupé 1.8 Turbo 4WD 136PK
Bouwjaar 11.1984 - 12.1990

Wiellagers SUBARU XT Coupé 1.8 Turbo 4WD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw SUBARU XT Coupé 1.8 Turbo 4WD

Rijd niet te wild, beweeg de auto gewoon rustig. Het is minder werk om de hele naaf en lager als een geheel te vervangen. Afdichtingen beschermen lagers tegen de elementen, water en vuil, en ze dichtten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest.

Wiellagers kopen SUBARU XT Coupé

Wiellagers en wielnaven met of zonder abs sensoren hebben wij altijd op voorraad ook voor onderstaande types Men hoeft niets meer te persen en kan het wiel demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, en zo de nieuwe wielnaaf erop zetten. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CITROEN HandremkabelsLDV FuseekogelsSMART Remschijven. Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUBARU komen.

Wiellagers op uw auto

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. De centrale moer borgt de naaf of lagers. Losse schalen zijn conisch en in 2 delen.