100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU XT Coupé 1.8 Turbo 4WD 131PK
Bouwjaar 01.1987 - 12.1990

Wiellagers SUBARU XT Coupé 1.8 Turbo 4WD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUBARU XT Coupé 1.8 Turbo 4WD

Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Wiellagers op uw auto

Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax, ABS en Brembo De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers. Een wiellager krijgt grote krachten te verduren.

Perslagers voor uw SUBARU XT Coupé

Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Als de hele naaf moet worden vervangen dan is het een ander verhaal, als minder gespecialiseerde tools nodig zijn en het wordt een meer eenvoudige DIY taak. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SUBARU, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een wiellager is een slijt onderdeel van de auto. Kijk dus ook naar je banden als je dit soort ruis hoort.