100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU XT Coupé 1.8 Turbo 4WD 120PK
Bouwjaar 01.1988 - 12.1990

Wiellagers SUBARU XT Coupé 1.8 Turbo 4WD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Wij werken met de volgende toeleveranciers: TRW, Zimmermann, Lucas en Jurid Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Wiellagers kopen SUBARU XT Coupé 1.8 Turbo 4WD

Demonteren is geen lastige klus. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULT WiellagersCADILLAC DraagarmenIVECO Stabilisatorstangen. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Perslagers voor uw SUBARU XT Coupé

Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.