100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU WRX Sedan STi 2.5 AWD 301PK
Bouwjaar 06.2014 - tot heden

Wiellagers SUBARU WRX Sedan STi 2.5 AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUBARU WRX Sedan STi 2.5 AWD

Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUBARU WRX Sedan past. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd.

Perslagers voor uw SUBARU

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij het wiellager kunt komen, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. A-merken wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS.

Wiellagers op uw auto

Goede wiellagers geven het juiste rijgedrag van uw auto. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARI RemcilindersSAAB StuurkogelsDAIMLER Draagarmen. Let op of het geluid harder of zachter wordt.