100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU WRX Sedan 2.0 AWD 268PK
Bouwjaar 09.2013 - tot heden

Wiellagers SUBARU WRX Sedan 2.0 AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw SUBARU WRX Sedan 2.0 AWD

Rijd ongeveer 20 km/u over de weg en laat de auto langzaam heen en weer zwaaien, waarbij u het gewicht van het voertuig van de ene naar de andere kant verschuift. De centrale moer borgt de naaf of lagers. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Wiellagers worden bij de apk keuring getest.

Wiellagers kopen SUBARU WRX Sedan

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUBARU. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax, ABS en Brembo Wij werken met de volgende toeleveranciers: ABS, Lucas, TRW, Brembo, Zimmermann, ATE, Jurid, Rofren, Bosch en Textar

Wiellagers op uw auto

Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op.