100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU VIVIO 660 4WD 44PK
Bouwjaar 03.1992 - 10.1995

Wiellagers SUBARU VIVIO 660 4WD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw SUBARU VIVIO 660 4WD

Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd.

Wiellagers op uw auto

Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen. Wij controleren altijd bij de SUBARU VIVIO dealer of de onderdelen passen op uw auto. Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DODGE RemschoenenSAAB RemschijvenMASERATI Remblokken.

Wiellagers kopen SUBARU

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf.