100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU TRIBECA 3.6 258PK
Bouwjaar 09.2007 - tot heden

Wiellagers SUBARU TRIBECA 3.6

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Als je echt wilt weten of je geluid een peilend geluid is en je de auto op een brug kunt krijgen, kun je een geïmproviseerde stethoscoop (eigenlijk een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren en te zoeken waar het vandaan komt.

Wiellagers kopen SUBARU TRIBECA 3.6

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat karakteristieke snorrende geluid, zullen ze waarschijnlijk een lange tijd nog meegaan.

Perslagers voor uw SUBARU TRIBECA

Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Door de lagers draait het wiel geruisloos rond.