100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU TRIBECA 3.0 245PK
Bouwjaar 10.2006 - tot heden

Wiellagers SUBARU TRIBECA 3.0

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd. Elke SUBARU TRIBECA 3.0 heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PEUGEOT RemcilindersCHRYSLER DraagarmenMITSUBISHI Remslangen.

Wiellagers kopen SUBARU TRIBECA

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Een wiellager is een slijt onderdeel van de auto. Een wiellager mag je niet horen. Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

Perslagers voor uw SUBARU

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Bij montage altijd op de buitenste ring persen. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.