100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU TREZIA 1.4 D 90PK
Bouwjaar 03.2011 - tot heden

Wiellagers SUBARU TREZIA 1.4 D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw SUBARU TREZIA 1.4 D

Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel. De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en aan het wiel van het voertuig. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Demonteren is geen lastige klus. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden.

Wiellagers op uw auto

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht. Dus het vervangen van wiellagers is een job die thuis door bekwame monteurs met de juiste hulpmiddelen kan worden gedaan, maar in de meeste gevallen is het beter over te laten aan de Pro's. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Je kunt bij ons betalen via {LIST}

Wiellagers kopen SUBARU TREZIA

De centrale moer borgt de naaf of lagers. En tenslotte, raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een Wiellager geluid. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUBARU past. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop.