100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU SVX 3.3 i 24V 4WD 230PK
Bouwjaar 09.1992 - 09.1994

Wiellagers SUBARU SVX 3.3 i 24V 4WD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUBARU SVX 3.3 i 24V 4WD

Wiellager kits zijn meestal voor links en rechts, zodat u geen zorgen hoeft te maken over of het voor links of rechts is. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en wordt het na verloop van tijd luider. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop.

Perslagers voor uw SUBARU SVX

A-merken wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

Wiellagers op uw auto

Ze zijn gemaakt van zeer sterk staal en zijn zeer duurzaam. Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel. Wiellagers en wielnaven met of zonder abs sensoren hebben wij altijd op voorraad ook voor onderstaande types Men hoeft niets meer te persen en kan het wiel demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, en zo de nieuwe wielnaaf erop zetten. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Demonteren is geen lastige klus.