100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU OUTBACK 3.6 AWD 260PK
Bouwjaar 10.2014 - tot heden

Wiellagers SUBARU OUTBACK 3.6 AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUBARU OUTBACK 3.6 AWD

Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen. Door de lagers draait het wiel geruisloos rond. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LOTUS StabilisatorstangenVAUXHALL RemcilindersJAGUAR ABS sensoren. Elke SUBARU OUTBACK heeft een eigen VIN-nummer. Veel voorkomende zijn de pers lagers, met en zonder ABS-ring.

Wiellagers op uw auto

Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Wiellager kits zijn meestal voor links en rechts, zodat u geen zorgen hoeft te maken over of het voor links of rechts is. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Perslagers voor uw SUBARU

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Rijd ongeveer 20 km/u over de weg en laat de auto langzaam heen en weer zwaaien, waarbij u het gewicht van het voertuig van de ene naar de andere kant verschuift. Wiellagers en wielnaven met of zonder abs sensoren hebben wij altijd op voorraad ook voor onderstaande types Men hoeft niets meer te persen en kan het wiel demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, en zo de nieuwe wielnaaf erop zetten. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.