100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU OUTBACK 2.0 D AWD 150PK
Bouwjaar 03.2015 - tot heden

Wiellagers SUBARU OUTBACK 2.0 D AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw SUBARU OUTBACK 2.0 D AWD

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto. Er zijn een paar dingen die je moet weten bij het aankopen van wiellagers. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen.

Wiellagers op uw auto

Een defect lager heeft speling of maakt geluid. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICK StuurkogelsKIA RemtrommelsDACIA Remschoenen.

Wiellagers kopen SUBARU OUTBACK

Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUBARU past. Zoals altijd, lees de productbeschrijvingen volledig en let op of het voor de achterzijde of voorzijde is. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto.