100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU OUTBACK 3.6 R AWD 260PK
Bouwjaar 09.2009 - tot heden

Wiellagers SUBARU OUTBACK 3.6 R AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Losse schalen zijn conisch en in 2 delen. Gelukkig zijn wiellagers of Wiellager kits over het algemeen niet te duur. Wanneer een zegel verbroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid maken.

Wiellagers kopen SUBARU OUTBACK 3.6 R AWD

Rijd ongeveer 20 km/u over de weg en laat de auto langzaam heen en weer zwaaien, waarbij u het gewicht van het voertuig van de ene naar de andere kant verschuift. Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Zelfs op dat, kan het zijn dat de gehele assemblage extra het verwarmen met een gas toorts vereist als het omhoog volledig heeft gegrepen. De twee grootste vijanden van wiellagers zijn hitte en water.

Perslagers voor uw SUBARU OUTBACK

Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUBARU komen. Wanneer lagers beschadigd zijn en lawaai maken, is het moeilijk om een ​​diagnose te stellen omdat u het voertuig moet besturen om het geluid te reproduceren. Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren.