100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU OUTBACK 2.5 i AWD 175PK
Bouwjaar 01.2012 - 12.2014

Wiellagers SUBARU OUTBACK 2.5 i AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw SUBARU OUTBACK 2.5 i AWD

Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten. Kijk dus ook naar je banden als je dit soort ruis hoort. De meeste hedendaagse wiellagers zijn geseald. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARI DraagarmenVOLVO StuurkogelsGMC Handremkabels. Ze zijn gemaakt van zeer sterk staal en zijn zeer duurzaam.

Wiellagers kopen SUBARU OUTBACK

Dat gezegd te hebben, een terminale storing kan resulteren in een wiel vergrendeling op snelheid, die zou zeer gevaarlijk zijn en een lager, dat op de weg is naar buiten kan ook oververhit raken, het verzenden van ongewenste warmte in de naaf en remmen. Er zijn een paar dingen die je moet weten bij het aankopen van wiellagers. Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers. Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen.

Wiellagers op uw auto

Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Wielnaven kunnen simpel over de as geschoven worden. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen. Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen.