100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU OUTBACK 2.5 BiFuel AWD 167PK
Bouwjaar 01.2010 - 12.2014

Wiellagers SUBARU OUTBACK 2.5 BiFuel AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUBARU OUTBACK 2.5 BiFuel AWD

Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en Brembo Pers wiellagers moeten geperst worden. Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGEN RemcilindersBEDFORD RemblokkenSMART Remschoenen.

Wiellagers op uw auto

Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUBARU OUTBACK past. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto.

Perslagers voor uw SUBARU

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Rijd niet te wild, beweeg de auto gewoon rustig.