100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU OUTBACK 2.5 BiFuel AWD 173PK
Bouwjaar 01.2013 - 12.2014

Wiellagers SUBARU OUTBACK 2.5 BiFuel AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUBARU OUTBACK 2.5 BiFuel AWD

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en wordt het na verloop van tijd luider. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ISUZU RemslangenCADILLAC FuseekogelsALFA ROMEO Remschoenen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUBARU OUTBACK komen.

Wiellagers op uw auto

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken.

Perslagers voor uw SUBARU

Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Wiellager kits zijn meestal voor links en rechts, zodat u geen zorgen hoeft te maken over of het voor links of rechts is.