100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU OUTBACK 3.0 AWD 245PK
Bouwjaar 11.2003 - 09.2009

Wiellagers SUBARU OUTBACK 3.0 AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUBARU OUTBACK 3.0 AWD

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULT RemschoenenGMC ABS sensorenHYUNDAI Fuseekogels. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Wielnaven kunnen simpel over de as geschoven worden. Dus, paniek niet, maar ook, laat het niet maanden duren voordat je actie onderneemt! De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. Bovendien kan het verwijderen en vervangen van het lager zelf van de naaf alleen mogelijk zijn met een sterke pers.

Perslagers voor uw SUBARU OUTBACK

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Goede wiellagers geven het juiste rijgedrag van uw auto. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren en nieuwe pistons. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Wiellagers op uw auto

Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht. Bij sommige auto’s, met name uit de Volkswagen Audi groep, kunnen er meerdere types opzitten in verband met de PR codes. Zoals altijd, lees de productbeschrijvingen volledig en let op of het voor de achterzijde of voorzijde is. Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel.