100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU OUTBACK 2.5 BiFuel AWD 173PK
Bouwjaar 09.2008 - 06.2009

Wiellagers SUBARU OUTBACK 2.5 BiFuel AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Wiellagers worden bij de apk keuring getest. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brakemax

Wiellagers kopen SUBARU OUTBACK 2.5 BiFuel AWD

Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORD RemcilindersDACIA RemslangenROVER Fuseekogels. Het is minder werk om de hele naaf en lager als een geheel te vervangen. Dus het vervangen van wiellagers is een job die thuis door bekwame monteurs met de juiste hulpmiddelen kan worden gedaan, maar in de meeste gevallen is het beter over te laten aan de Pro's.

Perslagers voor uw SUBARU OUTBACK

Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Wij controleren altijd bij de SUBARU dealer of de onderdelen passen op uw auto.