100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU OUTBACK 2.5 AWD 165PK
Bouwjaar 11.2003 - 09.2009

Wiellagers SUBARU OUTBACK 2.5 AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw SUBARU OUTBACK 2.5 AWD

Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid. Wiellager kits zijn meestal voor links en rechts, zodat u geen zorgen hoeft te maken over of het voor links of rechts is. Zoals altijd, lees de productbeschrijvingen volledig en let op of het voor de achterzijde of voorzijde is. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt.

Wiellagers op uw auto

Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en wordt het na verloop van tijd luider. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMW SpoorstangFORD StabilisatorstangenPLYMOUTH Remblokken. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SUBARU OUTBACK, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Wiellagers kopen SUBARU

Met de komst van de complete wielnaven met ingebouwde lagers en abs sensoren wordt het zelf vervangen een fluitje van een cent. Rijd niet te wild, beweeg de auto gewoon rustig. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Een ander ding om in gedachten te houden is, dat als je de optie van een Wiellager Kit of complete wielnaaf assemblage hebt, dat je niet automatisch moet gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat veel meer arbeid nodig zou zijn om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf, dus vraag een prijs aan uw monteur voor beide opties en welke het beste zal zijn voor u op de lange termijn ter vervanging van uw wiellagers. Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten.