100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU OUTBACK 2.0 D AWD 150PK
Bouwjaar 09.2008 - 09.2009

Wiellagers SUBARU OUTBACK 2.0 D AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Er zijn een paar dingen die je moet weten bij het aankopen van wiellagers. Demonteren is geen lastige klus.

Wiellagers kopen SUBARU OUTBACK 2.0 D AWD

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Een wiellager is een slijt onderdeel van de auto. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen en nieuwe pistons.

Perslagers voor uw SUBARU OUTBACK

Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren. De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en aan het wiel van het voertuig. Wij controleren altijd bij de SUBARU dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAF RemtrommelsMG RemslangenDAIHATSU ABS sensoren.