100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU OUTBACK 2.5 AWD 156PK
Bouwjaar 10.2000 - 08.2003

Wiellagers SUBARU OUTBACK 2.5 AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw SUBARU OUTBACK 2.5 AWD

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat karakteristieke snorrende geluid, zullen ze waarschijnlijk een lange tijd nog meegaan. De meeste wielen hebben nu 4 of 5 bouten.

Wiellagers op uw auto

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUBARU OUTBACK. Een defect lager heeft speling of maakt geluid.

Wiellagers kopen SUBARU

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Door de lagers draait het wiel geruisloos rond.