100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU LEONE III 1800 Turbo 4WD 131PK
Bouwjaar 03.1989 - 12.1990

Wiellagers SUBARU LEONE III 1800 Turbo 4WD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Wiellager kits zijn meestal voor links en rechts, zodat u geen zorgen hoeft te maken over of het voor links of rechts is. Je kunt bij ons betalen via AfterPay, Creditcard en PayPal Rijd ongeveer 20 km/u over de weg en laat de auto langzaam heen en weer zwaaien, waarbij u het gewicht van het voertuig van de ene naar de andere kant verschuift. Een wiellager mag je niet horen.

Perslagers voor uw SUBARU LEONE III 1800 Turbo 4WD

Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Elke SUBARU LEONE III heeft een eigen VIN-nummer. Let op of het geluid harder of zachter wordt. Er zijn een paar dingen die je moet weten bij het aankopen van wiellagers.

Conische wiellagers in remtrommels

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Wielnaven en wiellagers met abs sensoren. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Kijk dus ook naar je banden als je dit soort ruis hoort.