100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU LEONE III 1800 4WD 98PK
Bouwjaar 01.1988 - 12.1990

Wiellagers SUBARU LEONE III 1800 4WD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LEXUSOPELISUZUDAIHATSU. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Conische wiellagers in remtrommels

Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen. Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen. Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUBARU LEONE III 1800 4WD.

Perslagers voor uw SUBARU LEONE III

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUBARU past. Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat. Een defect lager heeft speling of maakt geluid. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.