100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU LEONE III 1.8 Turbo AWD 136PK
Bouwjaar 06.1985 - 07.1986

Wiellagers SUBARU LEONE III 1.8 Turbo AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Conische wiellagers in remtrommels

Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Perslagers voor uw SUBARU LEONE III 1.8 Turbo AWD

Wij controleren altijd bij de SUBARU LEONE III dealer of de onderdelen passen op uw auto. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Met de komst van de complete wielnaven met ingebouwde lagers en abs sensoren wordt het zelf vervangen een fluitje van een cent. Dus, paniek niet, maar ook, laat het niet maanden duren voordat je actie onderneemt! De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel.

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en gegarandeerd dat je kunt bepalen welk lager slecht is. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SEATFORDLADAKIASMART. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUBARU komen.