100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU LEONE III 1.6 71PK
Bouwjaar 06.1985 - 07.1990

Wiellagers SUBARU LEONE III 1.6

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw SUBARU LEONE III 1.6

Zelfs als ze beginnen met het maken van dat karakteristieke snorrende geluid, zullen ze waarschijnlijk een lange tijd nog meegaan. Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OLDSMOBILELEXUSMASERATIBUICK.

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUBARU LEONE III. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUBARU komen.

Conische wiellagers in remtrommels

Wiellager fabrikanten in Europa voldoen aan de strenge wetgeving. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Dus, paniek niet, maar ook, laat het niet maanden duren voordat je actie onderneemt! De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben.