100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU LEONE III 1300 65PK
Bouwjaar 11.1984 - 09.1991

Wiellagers SUBARU LEONE III 1300

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid. Pers wiellagers moeten geperst worden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUBARU LEONE III 1300. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

Conische wiellagers in remtrommels

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Elke SUBARU LEONE III heeft een eigen VIN-nummer. Afdichtingen beschermen lagers tegen de elementen, water en vuil, en ze dichtten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft.

Perslagers voor uw SUBARU

De magneet kant testen met een ijzerdeel. Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u. Bij montage altijd op de buitenste ring persen. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen.