100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU LEONE III Stationwagen 1800 Super Turbo 4WD 136PK
Bouwjaar 11.1984 - 12.1990

Wiellagers SUBARU LEONE III Stationwagen 1800 Super Turbo 4WD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Conische wiellagers in remtrommels

Als je echt wilt weten of je geluid een peilend geluid is en je de auto op een brug kunt krijgen, kun je een geïmproviseerde stethoscoop (eigenlijk een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren en te zoeken waar het vandaan komt. Zelfs op dat, kan het zijn dat de gehele assemblage extra het verwarmen met een gas toorts vereist als het omhoog volledig heeft gegrepen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LEXUSMINIBEDFORD. Elke SUBARU LEONE III Stationwagen 1800 Super Turbo 4WD heeft een eigen VIN-nummer. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo.

Perslagers voor uw SUBARU LEONE III Stationwagen

Gelukkig zijn wiellagers of Wiellager kits over het algemeen niet te duur. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUBARU past. Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf. Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid.

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Met de komst van de complete wielnaven met ingebouwde lagers en abs sensoren wordt het zelf vervangen een fluitje van een cent.