100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU LEONE III Stationwagen 1800 Super 4WD 131PK
Bouwjaar 03.1989 - 12.1990

Wiellagers SUBARU LEONE III Stationwagen 1800 Super 4WD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Ze zijn gemaakt van zeer sterk staal en zijn zeer duurzaam. Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en wordt het na verloop van tijd luider. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUBARU LEONE III Stationwagen 1800 Super 4WD komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: IVECOTOYOTAPEUGEOTJEEP.

Conische wiellagers in remtrommels

De meeste wielen hebben nu 4 of 5 bouten. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Afdichtingen beschermen lagers tegen de elementen, water en vuil, en ze dichtten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten.

Perslagers voor uw SUBARU LEONE III Stationwagen

De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en aan het wiel van het voertuig. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.