100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU LEONE III Stationwagen 1800 4WD 98PK
Bouwjaar 12.1986 - 07.1991

Wiellagers SUBARU LEONE III Stationwagen 1800 4WD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. De twee grootste vijanden van wiellagers zijn hitte en water. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u.

Perslagers voor uw SUBARU LEONE III Stationwagen 1800 4WD

Hier zijn tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen. Wiellagers worden bij de apk keuring getest. Pers wiellagers moeten geperst worden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SUBARU LEONE III Stationwagen, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Conische wiellagers in remtrommels

U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Het is minder werk om de hele naaf en lager als een geheel te vervangen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUBARU past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: TOYOTAMGLADA. Wielnaven en wiellagers met abs sensoren.