100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU LEONE II Stationwagen 1800 Super 4WD 82PK
Bouwjaar 09.1980 - 10.1984

Wiellagers SUBARU LEONE II Stationwagen 1800 Super 4WD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel. Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt.

Conische wiellagers in remtrommels

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUBARU LEONE II Stationwagen 1800 Super 4WD. De magneet kant testen met een ijzerdeel. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Perslagers voor uw SUBARU LEONE II Stationwagen

A-merken wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. Wiellagers worden bij de apk keuring getest. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.