100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU LEONE II Stationwagen 1300 61PK
Bouwjaar 03.1979 - 10.1984

Wiellagers SUBARU LEONE II Stationwagen 1300

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw SUBARU LEONE II Stationwagen 1300

Let op of het geluid harder of zachter wordt. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUBARU LEONE II Stationwagen komen. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en aan het wiel van het voertuig.

Conische wiellagers in remtrommels

Elke SUBARU heeft een eigen VIN-nummer. Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGENMASERATIVAUXHALLLOTUSAUDI.

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. A-merken wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.